Ивон Динева в топ 3 на най-талантливите звездни деца

Ивон Динева в топ 3 на най-талантливите звездни деца
4 (80%) 1 vote

Ивон Динева не само красива, но и талантлива

Ивон Динева се нареди в топ 3 на най-красивите и талантливи деца на родния шоубизнес. Изпълнителките в поп фолка още сменят пелени на наследниците си, но някои от колежките им всъщност подготвят следващото поколение певици. Някои от най-талантливите сред тях още ходят на училище, други завършиха, но въпреки това се радват на огромни успехи и обич от страна на феновете си.

Първа със сигурност е Симона Загорова, чийто талант никой не може да отрече. Младото момиче дори завърши музикалното училище в София, а в момента продължава в НБУ със същата специалност. Изпълнителката има и първите си участия на българска сцена, но мечтае да излезе навън и да покори световните върхове. Амбициозна задача за една толкова млада звезда, но й пожелаваме успех.

Ивон Динева не само красива, но и талантлива

Ивон Динева не само красива, но и талантлива

Веднага след нея се нарежда още една музикална надежда – Ивон Динева. Чаровната дъщеря на Анелия още няма 16, а вече вади глас като славей. Тя дори имаше импровизиран концерт в заведението на баща си, на който пожъна голям успех. Някои дори са на мнение, че ще надмине по талант и майка си.

Самата Анелия не крие, че е безкрайно горда с дъщеря си, която обожава естрадата. Най-любимите й звезди са Паша Христова и Мария Нейкова. И се надява някой ден да бъде равна на тях по талант и слава. Вярваме, че ще го постигне.

Дъщерята на Анелия на път да я задмине

Дъщерята на Анелия на път да я задмине

Трета, тъй като все още прохожда в света на музиката, а и не е много сигурна, каква иска да стане като порасне, се нарежда малката Мариана на Константин. Певецът пусна клип с нея, докато пее, а хилядите му фенове я обявиха за самороден талант. Самият певец със смях сподели преди време „Слава Богу, не е наследила гласа на майка си, има моя талант“. Семейството, което се очаква скоро да се сдобие и с още едно дете, засега обаче няма планове да я прави певица. Въпреки това Коцето не крие, че се гордее с таланта на дъщеря си, която има всички качества един ден да го задмине

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар