Ивон Динева все по-ослепителна (Нови снимки)

Гласувайте за статията

Ивон Динева затъмни по хубост Анелия, а вече я гони и по глас

Ивон Динева расте красавица, а майка й не може да й се нарадва. Певицата сподели тези дни нов кадър с дъщеря си, на който изглежда направо ослепителна.

„Кукла“, „Истинска принцеса“, „Ослепителна е“, „Не само талантлива, но и красива“, не спират да сипят суперлативи по адрес на красавицата в мрежата.

Самата Анелия споделя, че много се гордее с дъщеря си, която смята за най-голямото си съкровище. Певицата не може да скрие и гордостта си колко красиво и талантливо е детето й.

„Тя е моята най-голяма гордост и най-голямо съкровище“, признава за наследницата си фолк звездата. И сама допълва, че за нея е огромно удоволствие и чест, че има такова момиченце.

Що се отнася до Ивон Динева, талантливата девойка още на 11 показа, че е родена не само с чар, но и с талант. Принцесата на Анелия и Коко Динев разкрива, че обожава музиката, а голямата й любов са песните на Паша Христова.

Освен това активно се занимава с поп музика и преди няколко месеца дебютира като певица в клуба на Коко Динев. Именно там стана ясно за всички и по какъв път смята да поеме младата музикална звезда.

За разлика от по-малкия си брат Иван, който все още не е решил, какъв иска да стане като порасне, Ивон вече е готова да превземе голямата сцена. Въпреки това Анелия я държи настрани от прожекторите, поне засега, тъй като иска да й осигури нормално детство, а не да отглежда дете — звезда.

Ивон  Динема на Анелия порасна истинска красавица

Ивон Динева на Анелия порасна истинска красавица

Междувременно самата Ивон Динева, покрай началото на новата учебна година, предизвикателствата около бъдещите й изяви и типично тийнейджърските проблеми, които я вълнуват, се готви за още една задача — да бъде кака за втори път. Емилия, втората половинка на Коко Динев, очаква второто си дете, което според слуховете, ще е момиче и цялото семейство няма търпение да го посрещне.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар