Ивон на Анелия трогна майка си (Вижте какво послание й прати за Коледа)

Ивон на Анелия трогна майка си (Вижте какво послание й прати за Коледа)
4 (80%) 1 vote

Анелия се трогна до сълзи, дъщеря й Ивон я разплака с мило послание

Анелия не може да си намери място от радост и от щастие. Певицата е на седмото небе и не може да повярва какво й се е случило.

Дъщеря й Ивон толкова я развълнува за Коледа, че изпълнителката не изтрая и се похвали в социалната мрежа с картичката. Която получи навръх големия християнски празник от единственото си дете.

Снимка: Инстаграм

Макар Анелия да признаваше, че отношенията й с порасналата тийнейджърка не са най-прекрасните на света и двете с Ивон не са си чак толкова близки получи от нея послание. Което я накара да се просълзи.

Посланието на Ивон до Анелия
Снимка: Инстаграм

Дъщеря й написа, че й честити Коледа и я нарече най-добрата майка. Благодари й, че винаги е била до неотлъчно до нея. Както е благодарна и за това, че й показва правилния път в живота и, че й вярва независимо какво се случва. Като завършва с думите: „Обичам, те!”

Няма как тези мили слова да не докоснат сърцето на Анелия. Тя не пропусна да покаже колко е щастлива, че усилията й да насочва Ивон в правилна посока не са отишли напразно като написа, че дъщеря й е най-голямото щастие в живота, което се събира в едно в обичта, уважението и щастливата усмивка на детето й, предават от електронната новинарска агенция blitz.bg.

Няма съмнение, че по-мил подарък от този няма за една майка, пишат впечатлените почитатели на Анелия.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар