Ивон на Анелия празнува като модерна принцеса (Всичко за рождения й ден)

Гласувайте за статията

Ивон на Анелия навърши 13, тийнейджърката празнува само с приятели като една модерна принцеса

Порасналата дъщеря Ивон на Анелия навърши 13 години. Девойката си пожелала празника й да бъде честван само с приятелите й от класа. Тийнейджърката не искала да духа свещички само в компанията на роднините си.

Ивон на Анелия

Ивон на Анелия празнува 13-ти рожден ден

Анелия не може да повярва кога изминаха всичките тия години. Кога малкото й момиченце порасна толкова и вече се превръна в съвременна принцеса. И то с големи претенции. Певицата решила да уважи стремежа на дъщеричката си към самостоятелност. Договорила се с Коко Динев и двамата разрешили на Ивон да празнува 13-та си годишнина като млада дама. Естествено разходите по рождения ден поел баща й. Освен за по-голямата си щерка ресторантьорския бос се грижи и за децата си от Емилия. Като никога не забравя и първородното си дете.

Анелия като една отговорна и щастлива майка поздрави Ивон. Като пусна прочувствено послание за празника на порасналото си момиченце. Тя умили мрежата като пожела на Ивон най-вече да е здрава и да следва мечтите си. „Мама винаги е с теб. Обичам те”, прочувствено написа в профила си пайнерката, предават от hotarena.net.

Припомняме, че Ивон се роди през 2003 година. През тази година майка й сключи брак с бащата й Коко Динев. Малката е кръстена на дядо си Иван по бащина линия. Но брака на Анелия просъществува само няколко години. Тя сама отглежда детето си след като сложи край на семейните си отношения с Динев. Който днес живее с фолк певицата Емилия и има от нея две прекрасни деца – Иван и Мира. Като второто му момиченце се роди едва преди месец.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар