Ивет Лалова показа секси бедра на Олимпиадата (Фото)

Гласувайте за статията

Ивет Лалова събира погледи с топ формата си

Според олимпийската шампионка по лека атлетика Тереза Маринова не бива да очакваме кой знае какво от Ивет Лалова на игрите в Токио. Дано бегачката да я опровергае. За състезателката ни това са пети поредни игри, а класиранията й са много далеч от премиерните й участия, когато беше сред елита в женския спринт. Спортистката показа бедра от терена, но да очакваме ли нещо повече, питат в средите. Чаровната дама вече направи първата си тренировка на стадиона.

За родната спринтьорка това е пета Олимпиада. „Когато почувстваш олимпийската писта под краката си… Първа тренировка за загряване на Олимпийския стадион“, написа Ивет към снимката от пистата, която сподели в социалните мрежи. 37-годишната състезателка ще представя страната ни на 200 метра. Първият ѝ старт ще бъде на 2 август.

ивет лалова

Снимка: Инстаграм

В същото време резултатите са важни. Участието в такива големи състезания на всеки спортист, особено на специално стимулираните от държавата повече, отколкото мнозинството ни представители, е доста скъпо удоволствие, особено в криза. 11000 лв. дава българският данъкоплатец на Ивет Лалова и мъжа й, италианец, всеки месец като възнаграждения, без да се броят останалите средства. 5 г. в този цикъл. За олимпийска подготовка. След снимките в костюми на двойката, сега виждаме още една моделска сесия.

Дано да видим и достойно представяне в състезанията, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар