Ивет Лалова с палат подарък от Симоне (Вижте къде се шири красавицата)

Ивет Лалова с палат подарък от Симоне (Вижте къде се шири красавицата)
2 (40%) 1 vote

Чаровната Ивет Лалова определено е случила на съпруг!

Най-бързата бяла жена Ивет Лалова може да се похвали не само със спортните си рекорди, но и със семеен живот за чудо и приказ. През 2013г. тя пристана на италианеца Симоне Колио и от тогава живее в своята любовна приказка. Спринтьорката се установи на Ботуша, а сега става ясно, че скоро съпрузите са се преместили в нов дом.

Въпреки че семейството няма деца, те са решили, че е по-добре да живеят по на широко, с перспектива за бъдещето. На Симоне само това му било необходимо да чуе и веднага се захванал да търси перфектния дом за него и Ивет Лалова. Но тъй като искал всичко да бъде предимно по неин вкус, двамата решили не да си купуват готова къща, а да си построят своя.

Каква ти къща, то си е цял палат. Имението се намира в Риети и е подарък от италианеца за българската му съпруга. Двамата са избрали всеки детайл по новия си дом и затова той има прекалено висока сантиментална стойност за тях. А и финансовото му измерение никак не е малко. Но, където има любов, парите не са важни.

Ивет Лалова е категорична, че преместването в нов дом, който си е напълно техен, е повлиял живително на и без това беозблачния им семеен живот със Симоне. Атлетката разкрива, че къщата още не е посетена от българската рода. Очаква се това да се случи в най-скоро време, пише retro.bg.

Ивет Лалова е наистина обичана жена

Ивет Лалова е наистина обичана жена

Колио е имал идея да събере своите и нейните роднини за коледните празници. Когато обаче Ивет Лалова направи груби сметки, че ще им се изсипят над 15 човека на масата, леко секнала ентусиазма му. Но така е, когато си омъжена за италианец. Трябва да свикваш винаги да ти е шумно и весело!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар