Ивет Лалова засенчи манекенките с безкрайни крака (Снимки на ослепителната спортистка)

Гласувайте за статията

Ивет Лалова шашна с умопомрачителни крака, сложи в джоб всички манекенки

Не сме свикнали да виждаме Ивет Лалова да блести като модел. Но точно това се случи. Най-бързата бяла жена на света изгря на сцената на събитието „Спортист на годината” като водеща на церемонията. Но и като една от най-добрите спортистки за 2016 година.%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d1%82-%d0%bb%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b0

Любимката на всички българи този път не бе в традиционния си спортен екип. С който удря в земята конкуренките си на пистата. Красавица омагьоса присъстващите с два официални тоалета.

От начало 32-годишната спринтьорка бе ко водещата с волейболната ни звезда Владо Николов. Ивет се появи със стилна черна рокля. Която подчертаваше перфектните й мерки.

Но самата Лалова трябваше да си получи наградата защото бе сред номинираните за най-добър спортист. Именно тогава появата й предизвика фурор. Лекоатлетката предизвика ефект „Уау” след като изгря на сцената с красива червена рокля. Която извади на показ безкрайно дългите й крака. На които могат да завидят не една или две манекенки.

Публиката бе заслепена от жената с най-бързи, но и най-красиви крака. Всички видяха татуировката й над глезена. Не успяха да зърнат нито за миг трите татуирани диаманта на лявото й бедро. Те останаха скрити. Но пък Ивет показа, че наистина притежава най-красивите и бързи диамантени крака, които оставиха публиката без дъх, предават от електронното новинарско издание 24chasa.bg.

С очарователната си усмивка спринтьорката благодари за отличието. Като си пожела да е жива и здрава. И дай боже да стигне и до пета Олимпиада.

Вижте снимките на умопомрачителната спортистка Ивет Лалова в нашата галерия!

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар