Ивет Григорова ражда на 50!? (Майката на Луиза цъфти до новия си – Снимки)

Гласувайте за статията

Ивет Григорова в перфектна форма до новия си, модната шефка му ражда дете

Ивет Григорова, която преди повече от година е разделена с втория си съпруг е на криете на любовта. Модната дизайнерка е лудо влюбена в по-млад от нея мъж. С когото не крие връзката си. Той бизнесмена  Атанас Минев.

Снимка: Инстаграм

Нейни близки разкриват, че Ивет толкова е хлътнала по него, че вече крояла планове да му роди дете. Някой ще се учуди защото тя е на 50. Но със съвременните методи на репродуктивната медицина това не е невъзможно, а напротив.

Снимка: Инстаграм

Техни познати издават, че Атанас е само с няколко години по-млад от Ивет. Никога не е минавал под венчило и няма наследници. Това давало криле на шефката на една от най-големите модни агенции да скрепи любовта им с общо дете. Модната шефка се хвалела, че ако това се случи няма да има по-щастлива от нея на света.

Снимка: Инстаграм

От известно време двойката живее под един покрив. Говорят, че любовта им пламнала от първи поглед. Срещнали се случайно в заведение. Тогава Ивет все още била омъжена за бащата на втората си дъщеря. Нещата обаче се развили скоростно и тя се разделила с втория си съпруг. С когото отдавна били в нетърпими отношения.

По-голямата й щерка Луиза напълно подкрепяла майка си. Двете били по-скоро като сестри и се държали като първи  приятелки, предават от hotarena.net.

Снимка: Инстаграм

С първия си мъж Красимир Ивет се разделила след десет години брак. Била много влюбена в него, но била и прекалено млада. За съжаление не успяла в брака. Но след развода с бащата на Луиза останали приятели, пише „Уикенд“.  Дори си запазила фамилията му защото смятала, че й нос късмет.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар