Ивелин Попов върти любов с мафиотска вдовица

Гласувайте за статията

Попето имал вземане-даване с Черната вдовица Мая Илиева

Според последните слухове Мая Илиева – съпругата на разстреляния бос Георги Илиев върти любов с българския национал Ивелин Попов.

Ивелин Попов обикаля нощните клубове с вдовицата на Жоро Илиев

Клюката гласи, че Мая е скочила в леглото на Попето без много да се замисля за семейното му положение.
Всеизвестен факт е, че футболистът има син от фолк певицата Елена Паришева, с която живее в Турция. Там националът играе за местния клуб „Газиантепспор”.
В момента младото семейство се подвизава в България.
Вдовицата на Жоро Илиев и Попето били засечени в столичен чалга клуб, където без капка срам демонстрирали изключително близки отношения.
Прелюбодейците се настанили едно от сепаретата в заведението. Явно фактът, че 25-годишният национал е обвързан и има дете не е притеснил палавата Мая. Още по-маловажна може би й се е сторила голямата възрастова разлика между тях. Въпреки своите 39 години, Черната вдовица не се е поколебала да забие младока.
Напук на околните Мая и Ивелин демонстрирали изключително близки отношения и се държали много фриволно на фона на препълненото с хора заведение.
Интересно къде ли е била Елена Паришева в този момент. Според слуховете Попето строго пази половинката си и не й позволява да продължи музикалната си кариера, защото нейното задължение е да се грижи за семейството и домашния уют.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар