Ивелина на Преслава я засенчи тотално (Вижте как събра погледите)

Гласувайте за статията

Ивелина на Преслава успя да удари в земята по визия по-малката си, но по-известна сестра.

Ивелина на Преслава, както е по-известна народната певица Ивелина Колева,  в повечето време е остава в сянката на сестра си, но с настъпването на лятото уцели точния момент да изпъкне и да излезе едни гърди напред пред именитата си роднина. Буквално!

Сестричките се похвалиха с общо плажуване по родното Черноморие, където не за първа година успешно съчетават професионалните си ангажименти по заведенията с отдих край морския бряг. Преслава и Ивелина са успели да съчетаят почивките си и да събират тен и мъжки погледи заедно. Преси веднага е била разпозната, за разлика от сестра си, но пък Ива се е набила на очи с деколте, което банския й едвам е удържал.

Ивелина на Преслава е живото доказателство, че в рода им огромната гръбна обиколка е природна даденост, а не продукт на някой пластичен хирург. Каката върна носталгични спомени на феновете на Преси от зората на кариерата й, когато бе изпълнителката с най-пищния бюст. С годините тя рязко отслабна, а междувременно намали хирургически формите си, за да се стигне до момента, в който кака й е с по-пълен бански от нейния.

Ивелина на Преслава не й отстъпва по визия

Ивелина на Преслава не й отстъпва по визия

Вероятно днес изпълнителката на „На тебе не отказвам“ леко съжалява, че се е разделила със станалите й пословични прелести, но пък, от друга страна, би изглеждала гротесково с тях и сегашното си тегло. Затова тя гледа да подчертава стройните си крака и талия и да не мисли за поизпразненото деколте. Ивелина на Преслава пък хич не мисля да намалява обиколката си, а с гордост се фука с нея и по-пищните си форми, които помогнаха на сестра й да пробие на музикалната сцена, но при нея не двата особен резултат, защото се занимава с народна музика, където не са толкова водещ фактор.

presi sestra preslava ivelina

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар