Ивелина на Преслава напълно я засенчи с визия (Вижте ги от училищните години)

Гласувайте за статията

Ивелина на Преслава била по-добрата от двете сестри, каката я засенчвала с визия и талант

Ивелина на Преслава в тийнейджърските  им години била по-голямата хубавица от двете сестри. Засенчвала днешната звезда на „Пайнер” и с талант.

Петя Колева както е истинското има на гласовитата добричлийка пусна в личния си профил в Инстаграм снимка от ученическите им години. Двете талантливи сестрички участвали на национален конкурс по народно пеене. И както се досещате първата награда грабнала под носа на Преси Ивелина Колева.

От архивната снимка ни гледат две мили и скромни и срамежливи момичета от младежките си години. Които още никой не познава и не очаква в какви звезди ще се превърнат.

Преди Милко Калайджиев да открие за поп фолка Преслава била с пухкави бузки и зле оформени вежди. Бъдещата фатална жена, в която я превърна славата едва ли е мислила, че ще стане най-скандалната, но обичана певица . По онова време винаги е била в сянката на сестра си. Която като по-голяма е по-харесвана от нея.

Но както често се случва с времето палачинката се обърна. Днес Преслава от скромна и апетитна девойка се превърна в гласовита и пагубна изкусителка. По която въздишат не един или двама мъже.

От снимката се вижда, че Преслава, ако се е променила през годините определено е към по-добро. Нешлифованата перла, която на фотото е на 15 години днес е една елегантна и фина жена. Въпреки всичките пороци, които й приписват и скандалите, в които редовно се забърква, предават от електронното издание hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар