Ивелина на Преслава я конкурира по слабост (Снимки)

Ивелина на Преслава я конкурира по слабост (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Ивелина на Преслава пълно нейно копие, не могат да ги различат

Ивелина на Преслава стана пълно нейно копие. Сестрата на певицата толкова се е променила, че направо е неузнаваема. На последното участие двете бяха досущ като близначки. И само фактът, че Ивелина беше с по-семпъл грим, не стана повод за всеобщо объркване от страна на феновете.

Сестрата на фолк звездата, която е народна певица, бе заедно с нея на участие в нощен клуб. Двете позираха заедно пред камерите за снимки, а някои от почитателите им решиха, че виждат двойно. Тъй като изглеждаха като близначки.

Ивелина на Преслава направо я конкурира по слабост

Ивелина на Преслава направо я конкурира по слабост

Единствено фактът, че Ивелина Колева имаше съвсем семпъл грим, позволи на феновете да ги разпознаят и различат една от друга. Мнозина обаче отбелязват, че сестрата на певицата върви по нейните стъпки и е изключително отслабнала.

Сестрата на певицата я надмина по свалени килограми

Сестрата на певицата я надмина по свалени килограми

„Копие е на Преслава. Не само в лице са като близначки, но и в тяло—толкова е слаба“, „Леле къде отидоха извивките на това момиче. Заприличала е на сестра си“, коментират фенове.

Феновете вече ги бъркат за близначки - толкова са слаби

Феновете вече ги бъркат за близначки – толкова са слаби

Преслава и Ивелина Колева са си изключително близки и много сплотени, което е рядкост при конкуренцията в шоубизнеса. Двете сестри обаче безкрайно се обичат и са направо неразделни. Прави впечатление обаче, че амбицията на Преслава да бъде стройна като фиданка не е подминала и сестра й. В момента тя дори е по-слаба от любимата звезда на България, което даде повод и феновете сериозно да се притеснят за здравето й.iva 9

Ивелина на Преслава обаче не изглежда особено притеснена от факта, че толкова рязко е отслабнала. Подобно на сестра си и тя не спира да повтаря, че се чувства по-добре с по-тънка талия, но почитателите й се чудят дали не е прихванала манията на сестра си да бъде модно слаба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар