Ивелина на Преслава си падна по Фики! (Всичко за свалката)

Ивелина на Преслава си падна по Фики! (Всичко за свалката)
5 (100%) 1 vote

Ивелина на Преслава е луднала по Фики Стораро

Ивелина на Преслава не успява да скрие увлечението си

Ивелина на Преслава лапна по Фики Стораро! Сестрата на обичаната изпълнителка е луднала по колегата й. За когото се говори, че е имал вземане-даване със самата Преси. Ивелина, която е народна изпълнителка, се увлякла по Стораро-младши по времето, в което той имаше афера със сестра й.

Ивелина на Преслава лапна по Фики

Ивелина на Преслава лапна по Фики

Тогава Преслава го водела доста често на събирания със семейството й и Ивелина не успяла да устои на спорния чар на певеца. Нищо, че е омъжена. За да не става за срам, сестрата на звездата всячески прикривала увлечението си, но близките й забелязали погледите, които хвърляла към Фики.

Още повече, че дори след края на аферата му с Преслава, той и Ивелина продължили да се срещат, уж само по приятелски. Двамата на няколко пъти са били засичани да вечерят заедно, но и двамата не смеели да прекрачат границата на приятелството.

Първо, заради Преслава, второ заради факта, че Ивелина си има семейство, предават от Hotarena.net. Фики пък си има сериозна приятелка. Той все още е с фенката си Жулиета, която дори успя да набута в Пайнер като певица.

Двамата обаче предпочитат да крият връзката си, тъй като бащата на певеца – Тони Стораро, не одобрява момичето, понеже я смята за меркантилна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар