Ива Софиянска със скромно парти за РД (Снахата на Божков забрави за зарята и лукс тортата, с които се фука миналата година)

Гласувайте за статията

Ива Софиянска беше принудена да си спретне скромно парти за рождения ден

Без яхти, шампанско за хиляди левове и черен хайвер премина 33-я рожден ден на снахата на Васил Божков.

За пръв път от години Ива Софиянска отбеляза празника си тихомълком и в домашна обстановка. За тазгодишния си рожден ден половинката на Антон Божков – единствения син на олигарха, организирала скромно градинско парти. Купонът се състоял по светло в градината на дома, където живеят Ива, Антон и децата им. Тържеството не било в съвсем тесен семеен кръг, но този път покана за него получили само най-близките приятелки на Божкова. като сред тях не бил нито един от колегите й от Нова ТВ.

ива Софиянска

Снимка: ХотАрена

Почерпката се състояла в разнообразие от коктейли, бира в кенчета и бургери на барбекю. Суетната рожденичка пък дори нямала желание да се наконти с хубав тоалет, а посрещнала празника си съвсем неглиже – по дънки и тениска. Партито приключило привечер и без заря и триетажна торта, с каквито снахата на Божков се изфука миналата година. Едва ли обаче свекър й я е оставил без подарък и честитка, нищо, че е в Дубай.

Припомняме ви, че откакто Васил Божков се сдоби с 18 обвинения, а синът му Антон е у дома под гаранция от 1 милион лева, Ива Софиянска е ограничила светските си изяви и вече води изключително потаен живот. От профилите й се вижда, че от началото на лятото дъщерята на Стефан Софиянски си е позволила само веднъж да излезе на нощно заведение. Вече бяга от претъпканите ВИП ресторанти като дявол от тамян и прекарва повечето време в дома си заедно със съпруга си, двете им деца Васил и Мая и новия им домашен любимец – куче френски булдог, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар