Ива Софиянска плаши с визия след ареста на Божков (Снахата на бизнесмена хвърчи от Нова ТВ?)

Гласувайте за статията

Ива Софиянска плаши с визия

Тв водещата Ива Софиянска-Божкова премина в отбора на червенокоските, но визията й притеснява зрителите, които бурно коментират експериментът й като катастрофален и плашещ.

Под прицел на подигравките попада и усмивката й. В същото време се заговори и това, че снахата на Васил Божков е в разклатена позиция в телевизията и е въпрос на време да бъде свалена от ефир. Според запознати екранният й партньор Мон Дьо е уведомен, че й търсят заместничка и ако има предложения да ги отправи.

Ива Софиянска

Снимка: ХотНюз

Всеобщо е мнението, че като водеща Ива Софиянска не се справя особено добре. Не само като дикция, но и като журналист, а това, че е уредена с връзки още повече дразни зрителите.

Жената на сина на Божков – Антон се подвизава в съботно-неделните предавания на Нова телевизия и прави интервюта с известни личности и за втора поредна година бе водеща на коментарното судио на Оскарите. Едва ли обаче ако беше редова репортерка щеше да издържи конкуренцията, коментират нейни колеги по коридорите на телевизията, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар