март 28, 2024

Ива Софиянска набива кисели краставички и бургери за РД (Снахата на Божков забрави за скъпите тържества - Фото от празника й)

https://kliuki.net/kliuki/iva-sofiyanska-nabiva-kiseli-krastavichki-i-burgeri-za-rd-snahata-na-bozhkov-zabravi-za-skapite-tarzhestva-foto-ot-praznika-y/160698 Kliuki.net
Ива Софиянска набива кисели краставички и бургери за РД (Снахата на Божков забрави за скъпите тържества - Фото от празника й)

Ива Софиянска беше принудена да посрещне рождения си ден скромно

Без яхти, шампанско за хиляди левове и черен хайвер премина 33-тият рожден ден на снахата на Васил Божков, видя „Ретро“. За пръв път от години Ива Софиянска отбеляза празника си тихомълком и в домашна обстановка, а не като своя свекър на яхта, която всяко лято акостираше край известния като острова на милионерите гръцки къс земя – Миконос. [caption id="attachment_168129" align="aligncenter" width="810"]Ива Софиянска РД Снимка: Ретро[/caption] За тазгодишния си рожден ден съпругата на Антон Божков – единствения син на укриващия се в Дубай олигарх с 18 обвинения, организирала скромно градинско парти. Купонът се състоял по светло в градината на дома, където Ива, мъжът ѝ и децата им живеят. Тържеството не било съвсем в тесен семеен кръг, но този път покана за събирането получили само най-близките приятели на Божкова, сред които нямало нито един от колегите ѝ от Нова телевизия. Почерпката се състояла в разнообразие от коктейли, бира в кенчета и автентични американски бургери на барбекю. Суетната рожденичка пък дори нямала желание да се наконти с хубав тоалет, а посрещнала рождения си ден съвсем неглиже – по тениска и дънки. Партито приключило привечер и без заря и триетажна торта, с каквито снахата на Божков се изфука миналата година. Едва ли обаче свекър ѝ я е оставил без подарък и честитка, въпреки че от месеци е в Обединените арабски емирства.