Ива Екимова черпи с торта с нейния лик за РД (Снимки от купона)

Гласувайте за статията

Ива Екимова чукна 41 лета, блондинката почерпи с торта с нейния лик и куп питиета

Ива Екимова доказа отново колко е самовлюбена. За 41-я си рожден ден пиарката духна свещичките на торта с нейни я лик. После почерпи гостите си със сладкото изкушение. От което си хапнаха всички. Без да се притесняват, че са изхрускали красавицата.

Екимова посрещна празника си само по женски. Тя вдигна щур купон въпреки липсата на представители на силния пол. Гостите й бяха все елитни ВИП дами. Сред тях присъстваха красавици от първа класа. Каквито са Жени Калканджиева и Биляна Йотовска.

Изисканите дами се събраха в елитен столичен клуб. Излишно е да казваме, че сред гостите на майка си бе и дъщеря й Дара Екимова. Не липсваха наздравици с марков алкохол. Както и подходящи изискани мезета. С които пиар експертът бе отрупала празничната маса.

Изненадата на вечерта бе споменатата вече торта с нейния образ. Щедро украсена и с фоерверки. Която Ива поднесе на своите гостенки. След като за щастие духна свещичките. Които изобразяваха достойната възраст на Екимова.

Рожденичката за известно време се бе скрила от светския живот. Какви ли не слухове се понесоха по неин адрес. Свързваха я дори с подземен бос.

От известно време обаче Ива се завърна в обществото като присъства на официално модно събитие. А снощи партито по случай рождения й ден предизвика жив интерес от страна на фотографите, предават от електронното издание lifestyle.bg.

Вижте още много снимки от партито по случай рождения ден на Ива в нашата галерия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар