Ива Екимова не може да прежали Дими: Преди 17 години за последен път облякох сватбена рокля! (Вижте разтърсващите й думи)

Гласувайте за статията

Ива Екимова все още не може да преодолее смъртта на съпруга си

Ива Екимова разчувства приятелите си във „Фейсбук“ с последния статус, който посвети на любимия си Дими от „Сленг“. Макар да си отиде от този свят преди 11 години, чаровната пиарка не може да го преживее и често се сеща за него.

Днешният ден е изклчително тъжен за Ива, тъй като се навършват 17 години от деня, в който мина под венчило със сексимвола от група „Сленг“. Тя изрази чувствата си в социалните мрежи: „17 години… толкова минаха от този ден. А преди 17 години не беше толкова слънчево, но все пак, толкова празнично и вълнуващо… Преди 17 години за втори и последен път облякох булчинска рокля, за да престъпя прага на брака със свито сърце, а в мен растеше мъничко момиченце, което шест месеца по-късно щеше да проплаче в ръцете ни. Шест от тези 17 години, бяха истински щастливи…“.

Ива Екимова и Дими

Снимка: Фейсбук

Припомняме, че на 28 юни 2008 г. Дими загива на място в катастрофа с мотор на седмия километър от София по магистрала „Хемус“. По данни на КАТ Екимов се е движил с над 200 км/ч, когато е загубил контрол над мотора и се е врязал в мантинелата, а после е излетял от платното.

Освен безспорните си хитове, Дими остави след себе си и една прекрасна дъщеря – Дара, която уверено крачи по неговите стъпки в музиката и вече се радва на успехи и почитатели. Специалисти в областта й предричат светло бъдеще на голямата сцена, предават от Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар