Ивая на Джина Стоева расте истинска кукла (Нови снимки на малката принцеса)

Ивая на Джина Стоева расте истинска кукла, вижте я днес

Ивая на Джина Стоева расте истинска кукла. Малката принцеса на фолк певицата порасна и хубавее досущ като майка си. В тв предаването „Папараци“ Джина избра да представи дъщеря си за първи път пред аудиторията, както и да сподели снимки от първите й месеци.

„Бях малко суеверна и реших, че до 1 година няма да я показвам. Сега обаче като е на една година и един ден, мисля, че можем да я покажем“, сподели с Венета Райкова Джина. Певицата допълни още, че майчинството не й тежи, а двамата с мъжа й сами се оправят с грижите за бебето.

„Откакто се е родила, той е постоянно около нас, невероятно грижовен и всеотдаен баща е“, споделя още изпълнителката. Джина разказва, че мъжът й дори е водил дъщеря им с нея по участия, за да може да я кърми възможно най-дълго. „Кърмих я до седмия месец. Имало е дни, когато аз съм на участие, той е с нея в колата и ме чакат. Когато свърша с едното участие, докато пътуваме към другото, аз я кърмя, след това пак излизам на сцена“, споделя изпълнителката.

Тя признава, че никак не й е било лесно в началото, но вече е по-спокойна. „Не е палава, послушно дете е. Внимава, какво й се казва, но в същото време е магнит за бели и инциденти“, споделя още изпълнителката.

Джина Стоева показа порасналата Ивая
Джина Стоева показа порасналата Ивая

Джина Стоева дори разкрива, че преди месеци е преживяла и първия си по-сериозен инцидент с детето, но е щастлива, че всичко е минало благополучно. Що се отнася до връзката с мъжа до нея, тя е категорична, че за брак не й се мисли, но държи дъщеря й да порасне с баща си. „Аз имам страх от брака, може би и затова не ми предлага. В началото правеше намеци, но после се спря“, издава още изпълнителката.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.