Иван VS Ирина: Защо си обявиха тв война?

Иван VS Ирина: Защо си обявиха тв война?
5 (100%) 1 vote

Иван VS Ирина в тв ефира — защо обявиха тв война

Иван VS Ирина в тв война. Иван Христов и Ирина Тенчева си спретнаха любопитен дуел. Двете звезди, които доскоро бяха неразделни, сега влизат в ефира на две различни телевизии. И двамата по едно и също време се озоваха в риалити формати, с тази разлика, че Ирина прие да участва във „ВИП Брадър“, а Иван и Андрей водят „Фермата“.

„Продължавам да търся себе си и искам да видя, дали животът без децата, по някакъв начин ще се промени за мен“, заяви Ирина. Бившата тв водеща не каза направо, но намекна, че се чувства изморена от майчинството и гледа на участието в шоуто, като на временна почивка от задълженията си.

Освен това за мнозина не е тайна, че къдрокосата лъвица все още тъгува за тв ефира и се надява да се върне с ново шоу. А участието във „ВИП Брадър“ се е оказвало трамплин за не една звезда.

От друга страна, мнозина коментират, че на Ирина й е писнало да се справят с етикетите — съпруга на Иван Христов и бивша тв звезда. „Тя е амбициозна жена, която иска да се развива. А не да си седи у дома и да гледа само децата“, разкриват нейни близки и приятели.

На другия край е тв продуцента, който тази година несъмнено е успял да създаде най-интересната комбинация от участници за Фермата. Иван е твърдо решен да затвърди имиджа на преуспял продуцент, който освен всичко друго не разчита само на скандали, за да успее.

Иван VS Ирина в най-забавната телевизионна битка тази есен

Иван VS Ирина в най-забавната телевизионна битка тази есен

Очевидно обаче този път ще му се наложи да се мери по популярност и с Ирина, която също иска да се докаже, че може да бъде популярна и без него. Кой ще победи в своеобразната семейна война за популярност в тв ефира? Иван VS Ирина — предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар