Иван Христов се стопи покрай грижите за Самуил и безпаричието (Фото)

Иван Христов се стопи покрай грижите за Самуил и безпаричието (Фото)
5 (100%) 1 vote

Иван Христов направо се свърши покрай грижите за малкия Самуил и безпаричието

Иван Христов, известен с псевдонима опосума, е неузнаваем с новата си кльощава визия. Грижите покрай бебето и финансовите му проблеми напоследък са го стопили. На фотоса, публикуван от благоверната му Ирина, на който е заедно с малкия Самуил, се вижда изпостялата му фигура в гръб.

Иван Христов

Иван Христов се стопи покрай грижите за бебето и безпаричието

Направо тлъстинка не е останала по него. Дънките му едва се държат на кръста, аха всеки момент да се смъкнат, защото и задните му части почти са се свършили. А само преди година беше доста ошишавял, достигна стоте килограма. Тогава се чудеше как да свали някоя и друга тлъстинка от себе си, а сега е на другата крайност.

В интерес на истината, Иван Христов живее доста здравословно, едва ли и проблеми със здравето трябва да се търсят в основата на драстичното му отслабването. От няколко години не посяга към алкохол, дори и към пенливото пиво, а набляга на фрешове и екологично чиста храна.

Иван Христов

А ето как изглеждаше преди да го налегнат грижите

Но не диетите и специалните режими са виновни за новата му кльощава визия, а тревогите и безпаричието. Разходите си вървят, а финансите му се топят. Охарчи се доста със скъпарското возило, подарък за съпругата му по повод раждането на сина им, говори се, че преди това се е бръканал с цели десет бона, за да угоди на капризите й за силикон в пазвата, макар че по начало той е бил против, точно заради задалите се финансови проблеми. Липсата на „Къртицата” е в основата им, според Hotarena.net.

Като добавим и безсънните нощи край бебето, разходите и грижите по другите три деца, Ава, дъщеря му от брака му с Вихра и двете деца на Ирина от първия й брак, както и проблемите, свързани с работата, всичко това се струпа на главата на Иван Христов в последно време и резултатът е новата му изпостяла визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Иван Христов се стопи покрай грижите за Самуил и безпаричието (Фото)”

  1. jzjlgovkfr

    май 03. 2020

    Напишете вашия коментар тук…

    Reply to this comment

Добавете коментар