Иван Христов се обясни на Ирина в ефир: Ти си най-истинската ми любов!

Иван Христов се обясни на Ирина в ефир: Ти си най-истинската ми любов!
4 (80%) 1 vote

Иван Христов с емоционална изповед, обясни се в любов на Ирина

С емоционално признание в тв ефир, Иван Христов се обясни на съпругата си Ирина. В снощния епизод на „Фермата“, той открехна вратата на личния си живот и сподели подробности, около връзката си с Тенчева.

„Два месеца и половина бяхме затворени горе, за да снимаме предаването, а през това време и Ирина беше в едно друго предаване. И наистина — когато се върне и ти осъзнаваш, че това е най-близкия ти човек, е невероятно“, сподели той.

„Една такава раздяла ти дава възможност да преосмислиш много неща. Започваш наистина да осъзнаваш колко важен е бил за теб другия човек, колко специален. А в моя случай, човек разбира и че е намерил своята сродна душа. Наистина е другата ми половина“, изпадна в откровения продуцента.

Признанията му накараха немалко от феновете на Фермата да завидят на Ирина за всеотдайния й съпруг, който освен това открито я обожава. Бившият актьор споделя също така, че напоследък и доста често плаче. „По принцип не съм емоционален, но напоследък е лесно да ме развълнува човек. Особено, когато съм с любимия си човек и с децата, след като не съм ги виждал дълго време“, споделя с вълнение той.

Иван Христов поднесе най-романтичното признание в любов на Ирина

Иван Христов поднесе най-романтичното признание в любов на Ирина

Иван и Ирина са заедно вече близо пет години и продължават да се обичат, като в първия ден от връзката си. Продуцентът признава, че в нейно лице е открил жена, която наистина да споделя хубавите и лошите мигове. Двойката премина през доста изпитания, като в началото на връзката си се изправиха и пред обществения линч. Двамата се разделиха с предишните си партньори, с което си спечелиха доста критики в общественото пространство. Връзката им обаче се оказа повече от успешна и за двамата. И към днешна дата, те са пример за прекрасно и сплотено семейство, и продължават да се обичат, както някога.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар