Иван и Ирина сред най-скандалните родни двойки (Вижте останалите)

Гласувайте за статията

Иван и Ирина предизвикаха бурен скандал с връзката си

Иван и Ирина са сред най-скандалните звездни двойки у нас

Иван и Ирина се оказаха на върха в класация за най-скандалните звездни двойки у нас. Съвсем очаквано, тъй като преди да се съберат, Иван е женен за приятелката и колежка на Ирина – Вихра, от която има дъщеря. Тенчева също има брак и две деца.

„Още преди години, когато я видях на един кастинг бях сигурен, че един ден ще бъдем заедно“, спомня си Христов. А Ирина добавя: „Щом се влюбихме, и двамата знаехме, че с браковете ни е приключено и няма как да бъдем само любовници“. След много скандали и кошмарни съдебни дела, днес двамата са щастливи с общия си син Самуил и другите си три деца.

Осеяна със скандали е и връзката на Радина Кърджилова и Деян Донков. Запознават се на представление на актьора, където Кърджилова не помни да е била особено впечатлена. В последствие намира телефонния му номер и започват бурна връзка.

Иван и Ирина са сред най-скандалните родни двойки

В полицията има няколко постъпили сигнала срещу Донков за побой над Радина. Това обаче не я спира да му се врече в любов и да му роди син на име Христо.

Ернестина Шинова и Андрей Слабаков също не могат да се похвалят със спокойни отношения. Двамата се запознават в гимназията, а се залюбват едва след това – във ВИТИЗ. Дълго време просто излизат в обща компания, докато Слабаков не дръпва красивата Ерна в една стая и не й излива чувствата си, пише Hotarena.net.

Връзката им обаче е осеяна от скандали. „Постоянно се карахме, бяхме все във война“, спомня си Шинова. Правят тайна сватба в малко село, където масата от гостите им били роми. В последствие се женят още няколко пъти…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Иван и Ирина сред най-скандалните родни двойки (Вижте останалите)”

 1. сис

  февр. 15. 2017

  Иван и Ирина са много хубава двойка! Харесват ми
  особено Ирина ! Вихра да спре да злобее и да плюе, защото всички знаят , че пише от фалшиви профили!

  Reply to this comment
  • Ива

   февр. 20. 2017

   ВИЕ ВЯРВАТЕ ЛИ СИ НА НАПИСАНОТО ХАХАХ

   Reply to this comment
 2. Богдан

  февр. 17. 2017

  Скандал да, пародия да, много опозорени, затри съдби, мъка, лъжа, измама съжителстват с Ирина, а Иван е толкова лош и злобен, че зъбите му станаха на протези

  Reply to this comment
 3. Богдан

  февр. 17. 2017

  Скандал да, пародия да, много опозорени, затрити съдби, мъка, лъжа, измама, предателство съжителстват с Ирина, а Иван е толкова лош и злобен, че зъбите му станаха на протези. Слабакови истински сладури, Радина нежност и любов,

  Reply to this comment

Добавете коментар