Иван и Ирина пред фалит (Опосумът го закъса заради привщеките на Тенчева)

Гласувайте за статията

Иван и Ирина ги грози фалит, блондинката съсипа любимия си с глезотии и некадърни съвети

Звездната двойка Иван и Ирина ще фалира окончателно. До този извод са стигнали подчинените на Опосума. Гледайки с каква скорост Ирина Тенчева стопява сметките на половинката си.Iwan i Irina

Бившата секретарка и пиарка свикнала да харчи като за световно. Навика си придобила от предишния си съпруг – богаташ. Тенчева пръскала колосални суми за разкрасяване и маркова козметика. Според слуховете тя вече е успяла да стопи до стотинка всичките пари, получени от продажбата на джипа на Вихра, бившата на Иван. Именно под нейно давление продуцентът остави без кола майката на дъщеричката си.

Властната бивша госпожа Сарачинова се фука, че командва целия живот на благоверния си. Тя раздава правосъдие както в палата им в Драгалевци, така и в телевизията, от която нищо не разбира, но пък се мъчи да го съветва.

Хората от екипа на Иван Христов не могат да го познаят. Опосума гледа Ирина в очите и е послушен като кученце, разказват подчинените му. Иван Христов се надяваше да изплува от финансовата криза, в която изпадна след напускането на Тв7. Новите му проекти в бТВ се оказаха пълен провал. И то заради съветите, които Тенчева му дава, смятат колегите.

Това лъсна в риалити формата „Фермата“.  Който вместо да събере рейтинг се оказа, че е с отчайващо ниска гледаемост. И то заради Ирина Тенчева, която се разпорежда като шефка. И другите предавания на Иван Христов са скучни и непрофесионални. Едва ли от бТВ ще подновят договорите му от есента за „Истински истории“ и „Папараци“ .

Колегите на Опосума са настроени срещу Ирина Тенчева. Те смятат, че тя само харчи парите му и е на път да го провали тотално. „Освен това настройва Иван Христов срещу предишното му семейство, което не й прави чест нали и тя е майка“, смятат запознати, пише БЛИЦ.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Иван и Ирина пред фалит (Опосумът го закъса заради привщеките на Тенчева)”

  1. анонимен

    мар. 19. 2016

    Тази пачавра е 1/1 старият вариант Николета Лозанова! Меркантилни, долни, злобни, властни и некадърни кучки намерили слабото място на мъже балами разбили семействата си заради тях, натресли им по едно дете за примка на гушата и ошушквайки ги до дупка. Живот! Пей сърце!

    Reply to this comment

Добавете коментар