Иван и Ирина блестят на светско събитие (Двамата се показаха за първи път заедно от месеци – Снимки)

Гласувайте за статията

Иван и Ирина нарушиха изолацията си и се появиха заедно на светско събитие

Водещият и продуцент Иван Христов, и половинката му Ирина Тенчева не са от светските двойки, които често можеш да видиш на червения килим, на което и да е събитие. Този път обаче нарушиха „мълчанието“ си и не се скриха от светския блясък.

В бонбонено розова рокля с волани г-жа Тенчева щурмува бляскавата церемония на Жена на десетилетието, организирана от най-популярния ни женски сайт Woman.bg преди броени дни. Любимият й Иван ни изненада с официалния си облик, придружен с папионка.

Часове преди престижните награди, Ирина направи кратка равносметка в социалната мрежа. Припомняме ви, че тя бе сред номинираните в категорията „Майките, които ни вдъхновяват“.

Иван и Ирина

Снимки: Фейсбук

„Преглеждам нюз фийда си в края на един не особено весел ден (б.а. заради кончината на продуцентката и журналист Весела Тотева, с която бяха близки приятелки) и виждам колко от момичетата, с които заедно пораснахме през последните 10 години сме номинирани за Жена на десетилетието (Как звучи… Иван припява до мен “баба ми е фаталната жена, тя е жена на всички времена). Покрили сме категориите, мацки! Чудесна компания сте, с която си пожелавам да продължавам пътуването през времето десетилетие след десетилетие! Ако някой ме беше питал преди 10 години за какво е най-вероятно да бъда отличена когато стана на 40 не бих помислила за така формулираната номинация“, изтъква с гордост Тенчева.

Тя показва и доза критичност към присъствието си сред номинираните.

„Но ако при всичките ми несъвършенства, на моменти колебания, малки и големи избори, които съм правила през тези години…, ако въпреки и заради тях децата ми и жените, с които общувам биха ме нарекли “майка, която вдъхновява”…то аз няма какво да кажа, освен, че това е голямо успокоение за мен и ви благодаря. Иначе… ако тези награди трябва да бъдат поднесени на жени за пример, то в моята категория всички майки ги заслужават повече от мен, със сигурност!“, предават от Hotnews.bg.

Иван и Ирина

Снимки: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар