Иван и Андрей показаха как са изглеждали в 1-ви клас (Вижте и други звезди като ученици -Снимки)

Гласувайте за статията

Първият учебен ден провокира в звездите носталгия по ученическите години

Продуцентите Иван и Андрей се пуснаха на архивни снимки като първолаци, на които едва ли някой би ги разпознал.

Опосумите, които са набори са били съученици още от първи клас и са учили заедно. Дали са стояли на един чин не става ясно. Но още от малки са били приятели. Нещо, с което мигат да се похвалят и днес.

Снимка: Фейсбук

Андрей Арнаудов и Иван Христов започват образованието си в 6-то ОУ „Граф Игнатиев”, а след това продължават в 22-ро СУ „Георги С. Раковски”.

Снимки: Фейсбук

Водещите на Фермата показаха снимка от първия си учебен ден и зададоха шеговит въпрос към феновете си биха ли ги разпознали на фотосите. И както винаги с чувство за хумор дават и жокер, който гласи: „Винаги сме били високи за възрастта си“.

Андреа Банда-Банда като ученичка в „подгответо“
Снимка: Инстаграм

Панелистката на Гала Андреа Банда-Банда също се пусна по ученическа униформа йато позира с приятелки. А текста към фотото гласи, че са от „подгответо”.

Актрисата в първи клас
Снимка: Инстаграм

Актрисата Мона Гочева също се пусна в чест на 15 септември като ученичка. Младата майка върна времето назад с 22 г и се показа от първия си учебен ден. Тя признава, че обичала да ходи на училище, но не заради самото учене, а заради приятелите, новите запознанства и любимите учители, както и за палавите междучасия, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар