Иван и Андрей категорични: Раздялата с Николета е най-доброто за Папараци! (Вижте как я унижиха)

Гласувайте за статията

Иван и Андрей наистина са водели преговори с Венета Райкова зад гърба на Николета

Иван и Андрей са доволни, че Николета вече няма да води Папараци

Иван и Андрей са категорични, че раздялата с Николета е най-доброто за Папараци. Лично Иван Христов гостува на телевизия BiT, за да разкрие повече за свалянето на моделката от екран. Нещо, което се очакваше, предвид начина й на водене.

„Би Ти Ви и ние от „Междинна станция“ смятаме, че раздялата ни с Николета Лозанова е най-доброто за предаването „Папараци“, категоричен е продуцентът.

Той не скри още, че е бил изненадан от решението на плеймейтката да обяви своеволно на личната си страница във „Фейсбук” напускането на телевизионния таблоид. „Бяхме се разбрали това да стане в понеделник и всички промени да бъдат съобщени заедно“, поясни той.

Иван и АндрейПрипомняме, че Лозанова в петък пусна съобщение, че вече няма да е водеща в Би Ти Ви, което явно доста е подразнило продуцентите.

Той заяви, че решението за напускането на Николета Лозанова е взаимно – взето от нея и от продуцентите.

„Бях изненадан, че Николета Лозанова публикува информацията във Фейсбук профила си, тъй като нашата уговорка беше това да бъде официално оповестено от нас, а не да бъде пускано своеволно, без наше знание и в нарушение на договора ни с нея“, допълни Христов. Той призна, че е имало момент на тайни разговори с Венета Райкова, но колко време е продължило това, не пожела да разкрие. Христов обяви, че ако Лозанова влезе във „ВИП Брадър”, ще дължи сериозна неустойка, но не назова точна сума, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар