Иван и Андрей захапаха Биг Брадър: Сбирщина от простаци и хистерици!

Гласувайте за статията

Иван и Андрей не се сдържаха и язвително захапаха Биг Брадър

Иван и Андрей

Иван и Андрей не се сдържаха и язвително захапаха Биг Брадър

Известните продуценти и водещи Иван и Андрей се заядоха с последното издание на Биг Брадър , което за тях е сбирщина от простаци и хистерици. Направо ги убиха с коментара си.Ivan i Andrej Big Bradar_

В експлузивно интервю за ПИК, двамата телевизионери, завърнали се в bTV като водещи и консултанти на риалити шоуто „Фермата”, директно заявиха, че простаци и хистерици няма да има при тях. Такива персонажи имат запазено място в една друга медия. Разбира се, ясно е коя медия и кое предаване визират. Разделилите се преди време с Нова телевизия Иван и Андрей, унижиха по този начин започналия преди няколко дни пореден сезон на Биг Брадър. За тях шоуто е една бутафория и „класическо самоубийство”. Ivan i Andrej komentarПодкрепа намират и в мрежата, форумци са безпощадни и крайни. Е, разбира се, има и нелицеприятни отзиви и за Иван и Андрей, но сега ще им ги спестим.

Според двамата, в Биг Брадър участниците се интересуват единствено от „хубавите коли, пурите и мацките с визия”. И допълват, че такъв вид участници няма да имат място във „Фермата”. Напротив, при тях се влючват само стойностни хора, истински българи. Надяват се да оправдаят очакванията за едно ново и по-различно риалити шоу.Ivan i Andrej 1

Дори повдигат леко завесата и споделят, че с подбора на шестнадесетте участници те се надяват да направят освен нещо качествено ново и един истински роден, български формат на „Фермата” в телевизията, в която започна звездната им кариера с предаването „Сблъсък”. И да откроят ценното и смисленото в живота.

Много им се иска участниците във „Фермата”, поставени в среда отпреди стотина години, наистина да успеят да покажат най-доброто от себе си и да се справят с предизвикателствата на калния терен, животните в обора, липсата на съвременни удобства и условия на живот. Но за Иван и Андрей най-важното е, дори и скандални, участниците да не се изявяват като „простаци и хистерици”. И се надяват, че зрителите ще усетят разликата между двата формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар