Иван на Емилия празнува ЧРД без Коко (Вижте как го поздрави певицата)

Гласувайте за статията

Синът на Емилия и Коко Динев днес става на девет години.

Малкият Иван порасна неусетно и все повече прилича на баща си. А днес, на деветия му рожден ден, Емилия е и баща, и майка за сина си. Както стана ясно наскоро, родителите на рожденика отново са разделени, този път изглежда окончателно. Така Ванчо ще посрещне вероятно най-тъжния си рожден ден.

Още в ранни зори Емилия не пропусна да поздрави публично любимия си наследник в социалните мрежи. тя публикува актуално фото на Иван. от него отново се вижда поразителната прилика на баща и син. Малкият доста е дръпнал и на ръст и вече е голям мъж, въпреки че е малък на години. Певицата го определи като „прекрасно бебе, прекрасно дете, добро и съжалително- точно каквото си мечтаех, прекрасен син, за който благодаря на Господ“.

Тя отново се прояви като грижовна и отдадена на децата си майка,

като сподели, че първата й мисъл всяка сутрин е да направи децата си щастливи. Именно това е и основната й цел в този по-специален ден. Емилия разкри, че за Иван е подготвила много изненади и с цялото семейство са организирали най-хубавия рожден ден.

Но дали наистина ще бъде толкова хубав, колкото певицата се надява и желае?! Нейният рожден ден бе в края на миналия месец и бе помрачен от мълчаливото присъствие на Коко Динев от елементарно уважение. След това, обаче, причината за раздялата им стана публична и Емилия рухна емоционално. Затова сега тя е решила да празнува рождения ден на Иван без баща му.

Синът на Емилия ще празнува без татко си

За да не си развалят взаимно настроението… Това, обаче, няма да се хареса на рожденика, който ще стане на 9 с разделени родители. Подобен факт си е голяма травма за всяко хлапе, която никоя грижовна майка не може да предотврати. Не се и съмняваме, че Емилия ще даде всичко от себе си, за да направи този ден незабравим. Но колкото и да се стараем, тя не може да притъпи своята болка и тази на сина си от едно разбито семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар