Иван на Емилия одрал кожата на Коко Динев (Снимки на порасналия малчуган)

Иван на Емилия поразително прилича на татко си Коко Динев

Иван на Емилия е вече голямо момче

Иван на Емилия поразително прилича на татко си Коко Динев. Първородният син на Емилия вече е доста пораснал и е голямо момче, се вижда ясно от фотосите, които майка му с охота споделя в профила си във Фейсбук. Певицата не крие гордостта си от сина си, а на един от кадрите тя му е сложила мустаци, като към него е написала „Господин за един ден“.

Иван на Емилия е одрал кожата на татко си

Около раждането на второто си дете – дъщеря си Мира, звездата не се бе хвалила скоро със снимка на Иван.

Тя роди второ дете на Коко Динев в началото на октомври миналата година като малката е трето дете на бизнесмена. Първата му дъщеря Ивон е от фолк певицата Анелия, с която той имаше и брак.

Отношенията им обаче не просъществуваха дълго и в крайна сметка той си хвана колежката на вече бившата си жена. До скоро между двете съществуваше тиха война като причина за това е не само фактът, че делят общ мъж.

Анелия не пропускаше случай да изтъкне колко близки са двамата с Коко и как той е длъжен винаги да й бъде на разположение. Всичко това идваше твърде в повече на Емилия и тя на няколко пъти в интервюта си изпускаше нервите по адрес на бившата на мъжа си, предават от blife.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.