Иван Булкин от „Игри на волята“ снима с жартиери и токчета (Снимки)

Гласувайте за статията

Иван Булкин от Игри на волята не само се гордее със своето перфектно изваяно тяло, но и с богатия гардероб от дрехи, за които би му завидила всяка жена

Играчът не знае нито броя на обувките си, нито чантите, нито коланите, които ползва за аксесори.

иван булкин

Снимки: Инстаграм


От малък той си падал по модните тенденции. Знаел имената на световните марки, различавал последен от предпоследен модел дрехи и разбира се, мечтаел да дефилира по „котешката пътека”.  Звездата на успеха му се усмихнала за пореден път преди половин година, когато бил поканен на специална фотосесия, прокламираща равенството между половете и правото на мъжете да се обличат като госпожи, респективно на жените като мъже. Под прожекторите той партнирал на Николета Лозанова, която дизайнерите накиприли с мъжки костюм. За разлика от нея Иван демонстрирал „пълен пакет”, комбиниран с дамски жартиери и обувки с ултра висок ток и силиконови чорапи. Фотосесията за списанието „HALF Magazine”, предназначено за чувствителни господа, вдигнала рейтинга на Иван Булкин и неприличните предложения към него завалели като майски дъжд – упорито и напоително.

Младежът демонстративно въртял задник под прожекторите и доста добре се справял с ходенето в женски обувки. Полу на шега обяснил, че от дете обичал да се пъха в чепиците на майка си. Правел няколко тегела по коридора, като не забравял да си сложи и някое от нейните бижута. Родителите не му правели забележка. Знаели, че е малък и просто копира това, което вижда…

С днешна дата Иван Булкин вярвал, че повечето негативни слухове по негов адрес се дължат на скрита и нескрита народна завист. Чувал всякакви истории – в това число, че отдавна е минал на другия бряг, че по партита се кипри с женски дрехи, но всъщност не се интересува от евините посестрими. Критикували го дори, че носи слипове с подплънки, за да може „мъжеството” му да изглежда по-голямо и така да прави по-силно впечатлени за сексуално заинтересуваните от тялото му субекти. Повечето подмятания подминавал с мълчание, но след като се запознал с „драсканиците” по стената на „Игри на волята”, счел за нужно да даде следното обяснение: „Типично българска черта е да се търси негативното във всеки и всичко. За всички останали, които не ме защитиха,  ще кажа, че това е едно предаване, което се гради на рейтинг. Така, че няма нищо случайно във всяка дума от визитките на участниците. В моята визитка, няма да чуете, че тренирам лека атлетика от 13 години, че работя в офис сграда от над 7 години, че тази година завършвам „Спортна педагогика” в Пловдивския университет, че си имам страхотна приятелка, на която много държа. Ако мислите, че може да опознаете човек от подобни визитки, жестоко се лъжете!  Приключвам с коментарите си”, написа във фейсбук страницата си Булкин, който отнася бая подигравки заради фамилията си.

Имало хора, които открито го наричали „булка”, защото били 100%  сигурни, че е хомосексуален. Нямало как млад и красив мъж, интересуващ се от мода и работещ като модел, да бъде истински мъж.  Спечелената от пловдивчанина титла през 2020 г. – „Супер модел на Вселената” била като трън в очите на много хора, които уж се пишели приятели на младежa, писа Уикенд.

Преди това Булкин имал спечелени още няколко титли. Най-много се гордеел с първата си – „Мистър Пловдив”, но вярвал, че тепърва му предстоят световни награди, каквито нито един нашенец до момента не е печелил.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар