Иванка Тръмп ударно пълнее заради гаври (Скъсвали я от подигравки в Белия дом)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп ударно пълнее в Белия дом

Иванка Тръмп ударно пълнее в Белия дом и качва килограми. Първата дъщеря или „Принцесата“, както я наричат в президентската резиденция, се тъпче от нерви.

От няколко седмици се забелязва, че Иванка прави опити да отслабне, но последните дни рязко е напълняла. А причината за това не са семейните ваканции в Ню Джърси и Флорида.

Иванка Тръмп пълнее заради гаври и подигравки в Белия дом. Наследницата на Доналд Тръмп трудно понася факта, че е взимана за подбив от подчинените на баща си. Една от причините се крие във факта, че Тръмп трудно успява да удържи любимката си далеч от прожекторите. А също така и поради това, че й даде гръмка титла — старши съветник, а в действителност не я слуша за нищо.

Самата Иванка Тръмп трудно понася подигравките и шегите на свой гръб. Дъщерята на президента е убедена, че хората не я приемат на сериозно и си мислят, че е глезено и богато момиченце. Това се отразява на нервите й, оттам на апетита и тя започна сериозно да се окръгля.

Мнозина забелязват, че фините й черти са станали овални, а дори е започнала да пуска и двойна брадичка. Стегнатите мускули на ръцете са станали по-големи, а прасците са започнали да се подуват.

„Прилича на жена, която пълнее. Явно е силно стресирана, макар да се опитва да го скрие“, коментират критици. Според мнозина, мястото на Иванка не е в Белия дом, но Тръмп отказва да се раздели с нея.

Иванка Тръмп пълнее в Белия дом от нерви

Иванка Тръмп пълнее в Белия дом от нерви

Иначе дъщерята на президента прави всичко възможно, за да изглежда винаги перфектна и да си върши работата. Мнозина обаче са убедени, че тя е само едно хубаво лице и нищо друго. „Във Вашингтон я наричат подигравателно „Принцесата“. Никъде не ги канят с Джаред, заради Тръмп. Това вече започва да й се отразява. А в Белия дом я гаврят непрекъснато заради апетита й. А тя пълнее от нерви“, разкриват от резиденцията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар