Иванка Тръмп станала за посмешище в Белия дом (Нови разкрития за първото семейство)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп стана за посмешище в Белия дом

Иванка Тръмп стана за посмешище в Белия дом. Дъщерята на президента Доналд Тръмп според мнозина се разглежда като негов потенциален опонент и дори наследник на следващите избори. В действителност обаче, онези, които работят с нея в президентството, се молят тя никога да не стане държавен глава на САЩ.

„Тя е рядко срещано явление. Самозабравила се, надменна, живееща в толкова измислен свят, че чак е страшно, а не смешно. Те са „токсични, отровни“ хора, които си въобразяват, че са основали нова американска династия“, споделят приближени от президентството.

Иванка Тръмп се ползва с огромно влияние върху президента, тъй като фактически управлява държавната администрация като негов съветник. За разлика от Мелания обаче, тя си позволява волности, които малцина приемат мълчаливо.

„Тя и съпругът й Джаред Къшнър се месят практически във всичко. Дори във въпроси, които не ги касаят по никакъв начин. Не знам, може би се изживява като някаква принцеса“, коментира Рекс Тилерсон, който е бивш държавен секретар в Белия дом.

Биографката Вики Уорд твърди още, че Иванка е толкова арогантна и самонадеяна, че в Белия дом я наричат „Habi“ – „Дом на всички лоши идеи“. „Тя е токсична смесица от арогантност и невежество. Толкова е жадна за власт, че създава около себе си хаос. А освен това е и неудържима“, коментира Уорд.

Според мнозина от обкръжението на семейството на Иванка Тръмп, тя и съпругът й живеят в „изкривена илюзия на реалния живот. Те нямат представа какъв е реалният свят“, допълват те.

Джаред правел безобразни гафове, а съпругата му не оставала по-назад. И вместо да пречат на Доналд Тръмп да забърква каши, те самите организирали по-големи.

Иванка Тръмп била надменна и арогантна сн. Уикипедия

Иванка Тръмп била надменна и арогантна сн. Уикипедия

Преди време Скарлет Йохансон подигра Иванка с мнима реклама на парфюм, като заяви, че вместо да работи ефективно за жените в Америка, тя се излага. И докато мнозина мислеха, че скандалът между двете е просто някаква женска кавга, вече не са толкова сигурни…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар