Иванка Тръмп се шири в нов, мега луксозен дом (Снимки от апартамента й в Маями)

Гласувайте за статията

Президентската щерка се премести в най-луксозната сграда в Маями

Иванка Тръмп, заедно със съпруга си Джеред Кушнер и трите си децата, след като напуснаха Белия дом се преместиха във Флорида, където ще тънат в разкош в една от най-луксозните сгради в топло Маями.

Иванка и Джаред ще живеят на частен остров, наречен „Остров Крийк“, където само за земята са  похарчили 70 милиона евро. Докато построят вилата в новото си имение, цената, на която все още не е известна  са наели апартамент, който ще им струва 40 хиляди долара на месец, съобщават американски медии, предават от taratur.com

Съобщава се още, че Тръмп и Кушнер са подписали договор за наем на апартамент в Арте, ново строителство на брега на океана, проектирано от италианския архитект Антонио Читерио. Твърди се, че двойката наема голямата резиденция и са платили наема за една година.

В този лукс ще тъне семейството докато построи постоянния си дом
Снимки: Инстаграм

Сградата на Arte с формата на пирамида се състои от 16 отделни жилища, всяко, от които с директен вход за асансьор и просторни тераси. Жителите имат достъп до отопляем закрит басейн, тенис корт на покрива, фитнес център, детска игрална зала и фоайе. Ултра-частната резиденция предлага и денонощна охрана (въпреки че Тръмп и Кушнер ще предоставят свои допълнителни мерки за сигурност), а асансьорите са защитени с технология за разпознаване с пръстови отпечатъци.

Докато семейството тъне в този модерен лукс ще започне строителството на постоянния им дом в тъй наречения „Бункер на милиардерите”. Имота, който закупиха от Хулио Иглесиас в Indian Creek предлага 80 000 квадратни метра площ, върху която ще се изгради масивно имение, плюс 200 фута частна брегова линия с изглед към залива Бискайн.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар