Иванка Тръмп се черви от срам заради Доналд (Налазил и съпругата на Болдуин)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп за пореден път бере срам заради изцепките на баща си!

Дъщерята на американския президент Иванка Тръмп от години е доста близка с клана Болдуин. Но в последно време отношенията им сериозно са охладнели. Причината за това не е в нея, а в нейния баща. Последните скандални разкрития забърква Доналд Тръмп с жената на Боли Болдуин. И именно това се оказва ябълката на раздора между двете фамилии.

Братът на Алек Бодуин шокира с признанието си, че съпругата му Чайна Филипс е била сексуално насилена от Доналд Тръмп преди две десетилетия. Случката се е разиграла в хотела по време на парти. Той не е бил поканен на забавата, но се появил по своя воля и започнал да сваля дамата. Дори й предложил да избягат заедно с неговия хеликоптер.

Според Били Болдуин, още две дами са с еоплакали от „нежелано докосване“ от страна на Доналд Тръмп по същото време. Публикацията на Били Болдуин в Туитър се превърна в диалог с Тръмп-младши, който стана достояние на целия свят. А дъщерята на президента Иванка Тръмп със сигурност е потънала от срам заради обвиненията към него.

Фамилията Болдуин никога не са били особени фенове на Доналд Тръмп, особено в ролята му на президент. Те не се притесняват да изразяват мнението си публично. Не е ясно само защо разкритието за разюзданото и доста неприемливо поведение на президента излизат на бял свят чак сега, пише dailymail.co.uk.

Иванка Тръмп загуби близък приятен заради баща си

Иванка Тръмп загуби близък приятел заради баща си

Преди година, малко преди президентските избори, Доналд Тръмп си развърза езика за пикантни случки с жени. Тогава бащата на Иванка Тръмп започна доста вулгарно да обяснява как е флиртувал с женена жена и  двамата са се целували. Той е искал нещо повече от нея, но не го е получил. „Когато си звезда, хората ти позволяват да правиш каквото си искаш“, заяви арогантно президентът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар