Иванка Тръмп се крие в мезонет за 4 милиона след провала (Щерката на Тръмп избяга от Белия дом заради подигравки)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп избяга от Вашингтон след провала

Иванка Тръмп избяга от Вашингтон. Дъщерята на американския президент се покри, след като баща й изгуби изборите. Първата дъщеря на Америка бе забелязана да излиза от луксозния си апартамент в Ню Йорк, при това опитвайки се да привлече възможно най-малко внимание. С черни ботуши, сив широк пуловер, маска и прибрана коса, Иванка изглеждаше трудно разпознаваема.

Дъщерята на Тръмп побърза да се изнесе от Вашингтон, където семейството й си купи къща, още в момента, когато Джо Байдън спечели изборите. Не е ясно защо избра да се прибере в Ню Йорк, но както изглежда в столицата не се чувства особено удобно.

И докато Иванка ближе рани в луксозната кула построена от баща й, Мелания остава до съпруга си в Белия дом. Първата дама продължава да пази честта на фамилията и достойно приема всички провокации и предизвикателства, свързани с нея самата.

Съпругата на Доналд Тръмп не скри, че се чувства изморена от цялото внимание, което е непрекъснато насочено към нея. Тя споделя също така, че би предпочела също да се върне в Ню Йорк, където с Доналд имат собствени животи и просто обитават едно пространство заедно, пише „Дейли мейл“.

Напук на слуховете, че иска да се разведе, Мелания засега стоически търпи всички издънки на съпруга си. Бившата първа дама също така изглежда примирена, че може да й се наложи да остане в Белия дом за още години, ако Тръмп успее да спечели и оспори победата на опонента си.

Иванка Тръмп избяга в Ню Йорк сн. Инстаграм

Иванка Тръмп избяга в Ню Йорк сн. Инстаграм

Що се отнася до останалите от фамилията, засега семейството на Доналд е във Вашингтон, с изключение на Иванка. Не е ясно какви са нейните мотиви да избяга от Белия дом, но тя си тръгна веднага след победата на Байдън. За Иванка без съмнение ще е трудно да си върне стария живот, след провала. Но явно е решила да остане в сянка, докато приключи официално мандатът на баща й.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankas_updates)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар