Иванка Тръмп лъсна с кофти грим на концерт в Хамбург (Лицето й се разтече пред всички)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп често е приемана като синоним за съвършенство, но не и този път!

Иванка Тръмп привлече не по-малко погледи в Хамбург от своя баща. Тя също бе част от делегацията на американския президент при срещата на Г-20 в немския град. Но този път красивата блондинка направо не приличаше на себе си! Видимо уморена, недоспала и в не особено добро настроени, милиардерската наследница накара всички да говорят за нея.

Президентът Тръмп изказа благодарност към дъщеря си за това, че помага не само на него, но и на целия свят. Той нарече Иванка Тръмп „страхотно момиче“, на което най-големият проблем му е, че е негова дъщеря. Красавицата се срещна с председателите на Световната банка и международния валутен фонд и отново повдигна въпроса точно в каква роля се подвизава.

По време на официалните срещи дъщерята на американския президент се усмихваше доста рядко и по-често гледаше намусено и някак недоволно. Вероятно една от причините за бойкота й е, че не бе поканена на официалната вечеря след срещата на световните лидери. На нея Първата дама на САЩ Мелания Тръмп седеше точно до руския президент Владимир Путин.

Иванка Тръмп и съпругът й Джаред Къшнър бяха част от гостите на концерта на Хамбургската филхармония, който се проведе пред по-широк кръг от височайши посетители. Но, блондинката отново остана недоволна от явното пренебрежение да бъде сложена чак на последния ред в залата. Това ли заслужава дъщерята на американския президент?!

Иванка Тръмп изглежда видимо недоволна

Иванка Тръмп изглежда видимо недоволна

А докато красавицата правеше кисели физиономии, фотографите успяха да заснет големия й гаф в Хамбург. Освен торбичките под очите и подпухналото лице, Иванка Тръмп втрещи и с разтичащия се грим. вероятно от топлината в залата, макиажът по лицето й започна да се топи като сладолед на слънце, а резултатът от това не е никак приятен!

Добре че е на последния ред, че да не видят всички как изглежда!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар