Цирк! Иванка Тръмп заряза Доналд и Мелания в Лондон (Ето как се забавлява)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп заряза семейството си заради шопинг тур в Лондон, Доналд и Мелания сами

Иванка Тръмп заряза семейството си заради шопинг тур в Лондон. Според слуховете, президентската фамилия трябваше да се появи в пълния си блясък в Лондон днес, за официално посещение с кралското семейство на Англия. Най-чаканото събиране на годината, обаче е на път да се превърне в пълен цирк, защото Тръмп пристигна само с жена си. А децата му се събират буквално от всички краища на планетата.

Доналд — младши и Ерик Тръмп, които са в Ню Йорк, ще пристигнат с чартърни полети след баща си в Лондон. Иванка, която е и специален съветник на баща си и следваше да го придружи на визитата му в Лондон с правителствения самолет, кацна соло. Дори без съпруга си. Вместо това, тя пристигна сама, с директен полет и веднага се впусна да пазарува.

Едни от първите места, които посети Иванка, бяха модните къщи на Диор и Мери Куант, както и музея V & A, където се отби почти моментално. По нищо не изглежда, госпожа президентския съветник да планираше да се включва в официалната визита на баща си.

Тифани Тръмп пък само преди дни бе забелязана с приятели на яхта в Монако. По всяка вероятност и тя ще пристигне в Лондон по-късно, за да се срещне със семейството си.

И докато Тръмп и Мелания ще отседнат в някоя от кралските резиденции, то децата им ще трябва да се задоволят с лукса на хотел „Коринт“. Мястото се смята за едно от най-луксозните в Лондон и всичките четирима наследници на Тръмп ще са настанени тук.

Иванка Тръмп се отдаде на забавления в Лондон, заряза Доналд и Мелания сн. Инстаграм

Иванка Тръмп се отдаде на забавления в Лондон, заряза Доналд и Мелания сн. Инстаграм

Не е ясно дали Барън Тръмп ще придружи родителите си, или ще остане в САЩ, нито пък къде са снахите и зетьовете на Доналд. Американският президент бе решил да събере целия клан на едно място, но май не успя. Дори Иванка го заряза заради шопинга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар