Ивана Тръмп захапа публично Мелания: Аз съм истинската първа дама! (+Отговорът на президентшата)

Гласувайте за статията

Ивана Тръмп попиля Мелания, президентшата не й остана длъжна

Ивана Тръмп направи на нищо първата дама на САЩ — Мелания. В интервю относно новата си книга, тя заяви, че е достатъчно близка с американския президент, че да му звъни по всяко време.

„Всъщност аз имам номера на Белия дом в личния си телефон. И мога да се обадя по всяко време на денонощието. Но не искам да създавам напрежение, защото и Мелания е там“, каза Ивана, намеквайки, че с Доналд са в отлични отношения. „Що се отнася до това, коя е първата дама, то това е повече от ясно. Коя е Мелания? Аз съм първата дама, защото бях и първа съпруга на Тръмп. Така че е логично“, смее се още тя.

Коментарите й доста вбесиха словенката, която побърза да извади нокти. Въпреки че дели първо място с Иванка Тръмп, Мелания очевидно не смята да търпи и майка й за короната. „Първата дама на Америка е отлично известна и всякакви спекулации по този въпрос са смешни и нелепи. Явно госпожа Ивана се опитва да си направи реклама, във връзка с новата си книга“, коментира Мелания чрез говорителката си.

Съпругите на Доналд Тръмп никога не са проявявали открита враждебност една към друга, но Доналд винаги е признавал, че ако Мелания е най-красивата, то Ивана е най-умната сред тях. „Тя си остава моя приятелка и доверен партньор. Освен това е и майка на децата ми“, заявява още американския президент.

Ивана Тръмп и Мелания се хванаха за косите пред цял свят

Ивана Тръмп и Мелания се хванаха за косите пред цял свят

Явно Тръмп не се е задоволявал само с тези комплименти по адрес на първата си съпруга. Веднъж той дори се пошегува. „Ако някога се разведа с Мелания, може да сте сигурни, че ще се омъжи за четвърти път. И то за Ивана. И със сигурност няма да я пусна отново“. Нищо чудно, че съпруга номер три реагира толкова остро на изказванията на Ивана Тръмп. Явно първата любов никога не угасва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар