Ивана от Сървайвър проговори за връзката с Ивайло: Не ме интересува, че е с 15 години по-малък!

Ивана от Сървайвър проговори за връзката си с Ивайло Крушарски, с когото се срещна в шоуто, видя Kliuki.net.

В интервю след излизането си от риалити формата 43-годишната психоложка потвърди, че двамата с футболиста са все още заедно, както вече ви информирахме. Крушарски е с цели 15 години по-млад от любимата си, но тази сериозна разлика във възрастта не ги притеснява ни най-малко.

Нещо повече, Ивана вече го е запознала с 19-годишната си дъщеря, която го приема и няма нищо против, че на години е по-подходящ за нейно гадже. Освен, че са гаджета, двамата с Ивайло развиват заедно и собствен бизнес.

ивана от сървайвър и ивайло крушарски
Снимка: Инстаграм

Силиконовата мадама сподели, че изобщо не е страдала от уединението, в което попадна още на втория ден на Острова на изгнаника. Дори напротив, доволна е, че благодарение на това е останала встрани от всички интриги в двете племена.

„Да си сам е може би най-хубавото нещо, което ми случи – спасих се от интригите и скандалите, освен това можеш да останеш сам със себе си“, каза Ивана.  И разкрива, че е гледала да не мисли, че е съвсем сама насред джунглата и отровните змии. От които така или иначе не се бои по принцип.

Източник: Преди обед

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.