Ивана се състари след отслабването (Вижте я без грим и фотошоп – Снимка)

Певицата се показа без грим, личат й пораженията на времето по лицето

Ивана, която скоро призна, че нощите й вече не са самотни и е щастлива с нова любов пусна своя снимка. На която е напълно натурална и няма грим, нито пък е обработена с фотошоп.

Певицата на пръв поглед изглежда зашеметяващо за нейните 51 години. Особено след като отслабна и е доста по свежа. Но нейни фенове, които са малко по-наблюдателни увеличиха фотото и забелязаха някои притеснителни неща по лицето на своята любимка.

Ивана се пусна напълно натурална, но й личат пораженията по кожата на лицето заради отслабването
Колаж: lifeonline.bg

На увеличения кадър те установяват, че порите на кожата й са доста широки, виждат се дълбоки бръчки, както и следи от окосмяване. Все следи на времето, които Ивана не се е постарала да заличи с компютърната програма или пък с грим.

Все пак е похвално, че известна изпълнителка като нея има смелостта да се покаже как изглежда в действителност, а не да заблуждава, че е перфектна.

Още повече, че сега когато се носи на крилете на любовта певицата на народа е щастлива и тя се чувства сигурна в това, че е харесвана такава, каквато е и няма нужда да прикрива истинската си възраст с гримове и маски, предават от lifeonline.bg.

 

2 коментара
  1. Артиска казва

    Стига се занимавайте с Ивана!Молете се само да не хванете болеста на Хашимото! А по-добре прочетете.За да научите,какви са последиците! А на Ивана и желая много здраве!❤❤

  2. вили казва

    Ако могат всички жени да се ,,сбабичосват ,,като Ивана….
    Прекрасна е- сайта ви пак нищо не каза.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.