Ивана се сгоди навръх Свети Валентин? (Снимки на пръстена и събитието)

Ивана се сгоди навръх Свети Валентин? (Снимки на пръстена и събитието)
3 (60%) 1 vote

Горчиво! Ивана се сгоди навръх Свети Валентин

Горчиво! Фолк певицата Ивана май се сгоди. Изпълнителката шашна феновете с пикантни кадри в социалните мрежи. Навръх празника изпълнителката си пусна снимка с пръстен, който май е годежен. И отправи послание, затвърждавайки слуховете, че ще се жени.
„Честит празник! Независимо дали празнуваме девет седмици и половина, любов, която трае 3 години, или миг… като вечност 😍 “Обичам те” и “Наздраве” винаги са навреме и на място!“, написа певицата. Изпълнителката също така сподели, че е изключително щастлива по повод празника и не пропусна да вдигне наздравици с феновете си.

Но това, което шашна всички и ги накара да ахнат, не е стройната линия на Ивана / въпреки че певицата изглежда наистина забележително/, а по-скоро уникалното фото с годежен пръстен, което певицата постна. Наред с останалите снимки от празника, Ивана щракна едната си ръка, на която се мъдреше пръстен с диамант.

Това предизвика слухове, че може би навръх празника Ивана се е сгодила. За певицата отдавна се коментира, че има тайна връзка с влиятелен бизнесмен. Но вярна на себе си, Ивана упорито пази личния си живот в тайна и не коментира нищо около него.

Изпълнителката не обича да шуми около личните си връзки, особено след като преживя доста тежки раздели именно заради любопитството на папараците. Дълго време тя бе свързвана с балкански композитор, след това с влиятелен народен представител, а накрая и със свекъра на Джена – Атанас Стоев – старши. Всички тези клюки останаха без отговор, но певицата не крие, че заради прекаленото любопитство към личния й живот, често страда. Затова и реши да държи клюкарите далеч от личния си свят.

Ивана се сгоди?

Ивана се сгоди?

Дали ще има сватба, или просто някой близък на Ивана й е подарил бижуто навръх празника, може само да се предполага. Със сигурност обаче тя не прекара сама празника. И очевидно е влюбена и много щастлива. А също така готова за нови предизвикателства.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар