Ивана проговори за войните в попфолка (Ето за какво всъщност се карат певиците)

Гласувайте за статията

Ивана проговори за войните в попфолка, колежките й се карат не толкова за песни, а за слава

Ивана проговори и за войните в попфолка. В интервюто с Венета Райкова изпълнителката мимоходом сподели, че и певиците се страхуват от бедността. А това е и една от причините да има толкова конфликти между тях.

„Откакто навърших 40 вече гледам с други очи на нещата. И въобще не ме интересува дали чантата ми е 50 или 5000 евро, дали нося маркови обувки или скъпи коли. Колежките ми са като всички други хора – страхуват се какво ще стане утре, ако ни уволнят и останем без пари. И затова някои все се оглеждат за богати мъже.

И аз съм минала през подобна криза. И веднъж си поставих въпроса „Добре, какво ще правя, ако остана без пари?“. И си отговорих. Казах си, че няма от какво да се страхувам, че ще намеря начин да се справя.Ще вляза в първата кръчма и ще почна да пея. И ще изкарам вечерта 20 лв. И на другата вечер пак така. И си дадох сметка, че дори да се случи най-лошото, аз пак ще се справя.

И тогава няма да имам нужда от толкова високи доходи, колкото сега, защото няма да се налага да плащам за клипове, за песни, за представяния, за визии. Това са неща, които са необходими заради факта, че съм популярна личност, която трябва да поддържа определен образ пред обществото. В ежедневието си обаче аз съм като всички други жени – ходя със стари дънки, маратонки и кожено яке.“, споделя още изпълнителката.

Ивана в откровена изповед пред Венета Райкова сн. Папараци

Ивана в откровена изповед пред Венета Райкова сн. Папараци

Ивана е категорична, че не пилее пари за скъпи тоалети като колежките си, защото не вижда смисъл в това. „Защо трябва да пилея 5 хиляди за чанта, или 50 хиляди за рокля или автомобил. Това не ме прави по-добра певица. Няма значение колко скъпи дрехите, които носиш, а как ги носиш. Ако ги носиш с достойнство и усет, винаги ще изглеждаш като от модния подиум“, казва още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар