Ивана пред Венета Райкова: Предпочитам да си лягам с книга, вместо с мъж!

Гласувайте за статията

Ивана се изповяда пред Венета Райкова

„Предпочитам да си лягам с книга, вместо с мъж“. Така фолк певицата Ивана разби мита, че поддържа постоянна връзка с някой милионер, а също така проговори за мъжете в живота си. Певицата призна, че е достигнала възраст в живота си, в която предпочита да се наслаждава на спокойни вечери у дома, вместо да полага усилия да поддържа връзка с друг човек.

„Да, признавам си, че се чувствам по-добре с книга, отколкото в компанията на някой мъж и ми е много по-приятно“, призна още изпълнителката.

Ивана не крие, че си е дала сметка, че й е доста трудно да поддържа връзки с мъжете. „Давам си сметка, че с годините става все по-трудно. И след всяка връзка се опитвам да разбера къде съм сбъркала. Наясно съм, че ако мъжът до мен постоянно ме ревнува, контролира и се опитва да управлява всеки един момент от живота ми, това не е любов. Просто с годините става по-трудно да се напаснеш към характера на друг човек“, споделя още певицата.

Ивана обаче е категорична, че вярва в любовта, а това че в момента не е с никого, не е повод за драма. Поне за нея.

„Да, радвам се, че не разчитам на мъж да ме издържа и да ми плаща сметките. Преди година или дори преди няколко месеца, с гордост щях да се похваля, че съм напълно самостоятелна. Сега ми е по-скоро самотно“, признава още певицата.

Ивана проговори за мъжете в живота си сн. Папараци

Ивана проговори за мъжете в живота си сн. Папараци

Ивана е категорична, че високо цени самостоятелността си, но в същото време съжалява, че не е успяла да изгради стабилна връзка с някой мъж. И допълва, че далеч не се интересува от финансовите възможности на мъжете, с които се среща. А дали могат да й бъдат равноправни партньори в живота. Нещо, което за съжаление все още не открила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар