Ивана подигра Тита и Гери-Никол: Прости са!

Гласувайте за статията

Ивана подигра хип-хоп звездите

Ивана подигра хип-хоп звездите. Изпълнителката си призна, че според нея младите изпълнители от този жанр не обръщат никакво внимание на това, което пеят, или как го пеят. По въпроса за това, дали според нея те си дават сметка за това, как музиката им влияе на младото поколение, певицата им зашлеви звучна плесница.

“ Кой ще седне да се занимава да мисли? Мисленето, четенето — това е работа, това е процес и не е за всеки. Не им създавайте излишни трудности. Сега основните вълнения на повечето са „Дали съм хубава във фейсбук“ и „Колко лайка имам“, а не текстовете на песните им“, казва певицата със смях.

С 20 години опит на сцената, фолк звездата определено има ясна позиция по въпроса. И е очевидно, че никак не харесва новите песни на хип-хоп звездите именно заради нецензурното им съдържание и неприличен език. Изпълнителката признава още, че това не е нейния тип музика. И предпочита да продължава да изпълнява музика за маса — да се позабавлява човек на нея, да пийне, да си потанцува, да се порадва. Затова и продължава да пее на живо, с цял оркестър зад гърба си.

Коментарът на Ивана със сигурност не е единствената критика по адрес на младите хип-хоп звезди. Повечето от тях уверено твърдят, че това е техният начин да се разбунтуват, но в действителност нещата са доста по-дълбоки и сериозни. Голяма част от младите изпълнители не си дават сметка какво влияние оказват върху децата. А дали то е положително е тема, която остава настрани от всичко останало.

Ивана зашлеви Тита, Гери - Никол и другите хип-хоп звезди сн. Wikipedia

Ивана зашлеви Тита, Гери – Никол и другите хип-хоп звезди сн. Wikipedia

Що се отнася до самата Ивана, тя продължава да пее и да твори, поддържайки стария поп фолк жив. Изпълнителката също така отрече да влиза и във „ВИП Брадър“, пише „Хай клуб“. „Не искам да съм известна със скандали. Нека хората ме харесват или не ме харесват заради музиката, която правя. Другото е фалш и суета“, казва още тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар