Ивана още по-слаба на юбилея си (Певицата грее на 50, чалгата отсвири празника й – Фото)

Ивана още по-слаба на юбилея си (Певицата грее на 50, чалгата отсвири празника й – Фото)
4 (80%) 1 vote

Ивана съвсем зашемети с визия на юбилея си

Ивана отпразнува своя двоен юбилей – 50 години живот и 20 години професионална кариера. За празника си тя събра близки, приятели, колеги и фенове в пловдивски клуб, където представи най-новия си проект „Едно обичам те“. Най-новия си клип кралицата на поп фолка засне пък на друг свой празник – имения си ден на 7 януари.

„Направих достатъчно и много силни песни, които и след мен ще останат и нямам намерение да спирам. Сега празнувам юбилей и 20 години на сцена – много време за някои, малко време за другите, които са по-големи от мен, достатъчно време, в което съм поставила основите на музиката, която пея, от която няма да избягам, но може би тя ще звучи и вече звучи при мен, в моята глава, аранжирана по някакъв друг начин. Ще си остана в жанра, няма да избягам, защото обичам тази музика, изпята по моя начин. Искам да пея така, както сега го усещам – с много чувство, с толкова много душа, с толкова много дъх във всяка една фраза. Така ми се пее. И така ще продължавам, надявам се, с Божията воля…”, сподели голямата звезда.

Ивана

Снимка: ХотНюз

Най-интересното е, че на двойния юбилей я уважиха колеги от естрадата, а не от попфолка. Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Драгомир Драганов и Йордан Марков са само част от звездите от другия жанр, които без капка притеснение се впуснаха в купона на Ивана.

Сред ВИП гостите бе и журналистът Антон Стефанов, който е взел едни от първите и най-прочувствени интервюта на Мегазвездата на „Пайнер“, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар