Ивана неузнаваема след като отслабна (Певицата плаши с изнурен вид и тежък грим – Потрес снимки)

Ивана изплаши феновете си с измъчен вид и твърде тежък грим

Ивана изглежда доста изнурена откакто отслабна. Певицата най-накрая успя да се пребори с излишните килограми и видимо се втали, но това се е отразило на свежестта на лицето й. Което изглежда доста посърнало. А това, в комбинацията с твърде тежък грим, изобщо не се хареса на феновете й. И те не го скриха.

На едно от последните видеа, което Ивана качи в страницата си във Фейсбук, почитателите не спряха да я критикуват, че е прекалила в желанието си да изглежда перфектно.

Ивана
Снимки: Клюки.нет

„Беше многооо красива!Какво става?Ако нямаше да прочета че това е Ивана никога нямаше да я позная!Сега ми се вижда много изкуствена в лицето“, „Моята любима изпълнителка!!!Но защо,за Бога,изглежда по този начин!!!Беше толкова красива!!!“, “ Защо се правят на маймуни.до неузнаваемост се променят и мислят че са много красиви.Страхотен глас,Страхотен човек,Човек от народа си,но защо за бога се направи на маймунка“, „Ужас! Истински! Как е възможно, толкова окепазяване на личноста си? Тя трябва да си смени и личните документи! Жалко, много жалко, никога не съм те мислела за толкова изветряла, Божеее……“, са само част от отзивите на изумените потребители.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.