Ивана и Мерал от Женените с таен развод (Вижте защо лъжат, че са още заедно)

Гласувайте за статията

Ивана и Мерал се развели тайно, лъжат, че са заедно заради амбициите на певицата да стане популярна

Ивана и Мерал от Женените са сложили край на брака си по взаимно съгласие. Още от самото начало станало ясно и на двамата, че не са един за друг. Но се разбрали да лъжат защото амбициите на певицата били да стане известна с участието си във формата.

Преди една година тя напуснала трито „Карамел” и тръгнала да гради самостоятелна кариера. Но нещата не се развили както очаквала затова се явила на кастинг в Женените. Така се озовала в социалния експеримент като единствената й цел била да стане популярно лице и да й потръгне като певица.

Снимка: lifeonline.bg

И макар в последния епизод двойката да твърдеше, че ще останат заедно развода им е вече факт. За да се сдобие с максимална известност и да извлече полза от участието си 23-годишната брюнетка се разбрала с брокера от Добрич да се разведат тихо и мирно без да вдигат много шум.

За пред феновете обаче те продължават да твърдят, че са заедно като Ивана пусна стори в Инстаграм, на което заедно с Мерал и двамата изглеждат щастливи.

Не става ясно защо добричлията все още й уйдисва. Може би защото още от началото се влюбил в сексапилната певица и до края се надявал да останат женени.

Най-жалкото е, че майката на Мерал я посрещна като истинска снаха в Добрич с отрупана трапеза в собствения си дом. Тя си няма и представа какви болни амбиции и какво лицемерие се въртят в главата на съпругата на сина й.

Снимка:

От както Ивана се появи в ефир популярността й много нарасна. Феновете й главоломно се увеличиха като и обожателите й.

Сега лицемерната певица очаквала нови предложения за тв проекти. Както и да си намери по-подходящ съпруг, предават от lifeonline.bg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар