Ивана и Мерал от Женените се разведоха (Вижте признанията на певицата)

Гласувайте за статията

Ивана и Мерал от Женените се разведоха, въпреки, че се опитаха да дадат шанс на брака си

Най-популярната участничка в риалити предаването „Женени от пръв поглед“ Ивана е прясно разведена. Певицата твърди, че причина за краха на връзката с Мерал не е трети човек, но не пожела да назове защо се е стигнало до разлъката. В интервю за „ВИП обектив“ брюнетката бе категорична, че двамата с бившия си остават приятели и ще запазят добрите си отношения.

Ивана чистосърдечно призна, че нямала право да стартира развод преди края на предаването, пък и съдебният процес продължил дълго, затова е отново мома едва от няколко дни. Мерал очевидно е преодолял Ивана, защото отпрашил на почивка, но двамата доста се смели на опита си като младоженци.

Ивана и Мерал от Женените„Ние сме единствените от цялото предаване, които са запазили комуникацията“, похвали се риалити звездата. Тя обясни, че не съжалява за участието в „Женени от пръв поглед“, защото станала приятелка и с екипа му. „Беше невероятно, ние бяхме като едно семейство“, коментира брюнетката.

Засега тя няма човек до себе си, но с надява някой ден да срещне мъжа, който да я направи майка. Засега щяла да наблегне на кариерата си в музиката, предават от Hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар