Ивана и Мариана Попова едва не се сбиха в ефир

Гласувайте за статията

Нищо подобно! Двете дами са просто много емоционални

Ивана и Мариана Попова едва не се сбиха в ефир

Ивана и Мариана Попова едва не се сбиха в ефир

„Това е предаване за глас, стига с тоя шанс!“, избухна Мариана Попова по време на изказване на поп фолк кралицата Ивана на финала в „Гласът на България“.

За пореден път близката до Георги Първанов певица демонстрира неуважение и неприязън към своята колежка от журито. Докато любимката на народа коментираше едно от изпълненията на сцената, Попова буквално й се нахвърли и я прекъсна. Ивана не можа да скрие първоначалната си изненада, а впоследствие реши да си замълчи, изчаквайки по-удобен момент да изкаже мнението си за финалистите.

Високомерието на Мариана Попова обаче няма край, шушукат из екипа на Слави Трифонов. Още със старта на формата тя го афишира, заявявайки, че нейната участничка Стелияна Христова е най-може-щата и най-талантливата и трябва да вземе голямата награда. Това разбуни духовете не само из журито, но и в зрителите. Злите езици веднага изкоментираха, че конкурсът за глас на България е нагласен и предварително се знае кой ще го спечели. Първоначално като най-перспективна се сочеше подопечната на Ивана – ромската перла Роксана. На крехкото девойче обаче хич не му беше лесно, защото постоянно се сблъскваше със злобата на колегите си.

Повратна точка на финала се оказа и фактът, че другите финалисти постоянно подмятали хапливи намеци и негодували,че Дългия осигурява участия на Антоанета Линкова, по прякор Роксана, коментират близки до гласовитата певица, което я изнервяло допълнително. В крайна сметка призът от „Гласът на България“ отиде при талантливата Стелияна, която освен с певческите си умения спечели зрителите със скромното си поведение, нещо, което е непознато за нейната треньорка Мариана Попова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Ивана и Мариана Попова едва не се сбиха в ефир”

 1. Лилия Драганова

  сеп. 29. 2012

  ivana zavinagi

  Reply to this comment

Trackbacks/Pingbacks

 1. Вижте най-големите издънки на чалга звездите (Снимки) | Петрички Новини | Петрич News - 11.08.2012

  […] любимка Ивана е една от малкото чалга звезди, която почти винаги […]

 2. Вижте най-големите издънки на чалга звездите (Снимки) | Life.LafBG.com - 12.08.2012

  […] любимка Ивана е една от малкото чалга звезди, която почти винаги […]

Добавете коментар